Педагогів запрошують повчитись програмування

Вчителів інформатики запрошують безкоштовно повчитись дизайну та програмування


     Цифрова трансформація швидко змінює світ навколо нас. І майбутнє цього світу закладають вже сьогодні вчителі в школах. Їхнє завдання не тільки дати новому поколінню необхідні знання, а й міцний фундамент для здобуття актуальної професії у новому світі. У 2020 році LITS розпочав роботу над новим проектом – Dіgital Learning. Його мета – якісно підняти рівень знань нового покоління вчителів інформатики, а найкращих з них залучити до викладання у наших майбутніх проектах. Мета проєкту – доступна і якісна IT-освіта для школярів по всій Україні.

Зареєструватись можуть вчителі з будь-якої частини України за цим посиланням.
Проєкт передбачає безкоштовне онлайн-навчання за індивідуальною програмою. Учасники отримають знання та практичні навички в технологіях, які зараз використовують IT-компанії.
Повчитися вчителі можуть з чотирьох напрямів:
  • UХ/UІ дизайн – створення та проєктування інтерфейсів комп’ютерних програм та вебсайтів. Цей напрям дозволяє викладати учням як теорію, так і практичне застосування дизайну для високотехнологічних продуктів.
  • Construct 2 – основи розробки комп’ютерних ігор. На курсі навчать швидко створювати ігри з використанням візуального редактора та логічної системи, заснованої на принципі поведінки та реакції. Тут вчителі опанують весь функціонал конструктора, що дозволяє навчати учнів та проводити практичні заняття, на яких вони створять власну гру.
  • JavaScript – одна з найпопулярніших мов програмування, яку, наприклад, використовують для створення вебдодатків та написання інтерактивних сценаріїв для сайтів. Засвоєння курсу дозволяє зрозуміти інструменти HTML/CSS та навчати учнів створювати власні вебдодатки.
  • Python – універсальна та проста мова програмування, яка використовується багатьма компаніями, найвідоміші з яких – Yahoo та Google.
Після завершення навчання найкращих педагогів залучать до викладання у майбутніх проєктах LITS.
Дізнатись детальніше про проєкт можна тут.

Коментарі

Популярні публікації