Онлайн семінар



ОРГАНІЗАЦІЯ ЯКІСНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ ДИСТАНЦІЙНО В УМОВАХ КАРАНТИНУ



   27 травня 2020 р. відбувся онлайн семінар з використання навчальних дидактичних мультимедійних матеріалів у освітньому процесі Нової української школи від видавництва «Країна Мрій». В заході взяли участь понад 80 освітян Тернопільської області.
Когут О.І., заступник директора ТОКІППО наголосила на важливості обговорення нагальних методичних та дидактичних проблем організації дистанційного освітнього процесу НУШ в умовах карантину.

Коненко Л.Б. відзначила високу ефективність контенту «КМ Меdіa Ed Profi» як засобу для організації якісного дистанційного навчання.


       Головний редактор видавництва «Країна  Мрій», автор змістової складової Роєва Т.Г. повідомила, що дидактичний мультимедійний контент «КМ Меdia Ed Profi» рекомендовано МОН України до використання у початкових класах закладів загальної середньої освіти.
Зазначимо, що 137 закладів загальної середньої освіти Тернопільської області впродовж карантину успішно використовують програму «Дистанційне навчання від Видавництва «Країна Мрій»» на основі дидактичного мультимедійного контенту «КМ Меdia Ed Profi».
Почечун Л.Ю. заступник директора медіа-видавництва «Країна Мрій» ознайомила учасників семінару з інноваційним технологічним дидактичним мультимедійним контентом для початкових класів «KM Media Ed Profi».
Учасники заходу виявили зацікавленість до дидактичного мультимедійного контенту для початкових класів та висловили бажання на подальшу співпрацю.


Коментарі

Популярні публікації