НПП «ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ»


ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА ОНЛАЙН-НАРАДА З ПИТАНЬ ВПРОВАДЖЕННЯ НПП «ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ»




29 травня 2020 р. відбулася інструктивно-методична онлайн-нарада за допомогою інтернет ресурсу Google Meet, з питань впровадження науково-педагогічного проєкту «ІнтелектУкраїни» у 2020-2021 н.р. в закладах загальної середньої освіти Тернопільської області.
Учасниками наради стали  керівники закладів загальної середньої освіти, які впроваджують або планують впроваджувати науково-педагогічний проєкт «Інтелект України» в 2020-2021 навчальному році. Модератором зустрічі був Відділ дошкільної та початкової освіти інституту, зокрема методист ІваночкоО.В.,  відповідальна за реалізацію НПП «Інтелект України» в початковій школі.
Когут О.І., заступник директора ТОКІППО, координатор проєкту в Тернопільській області розповіла про особливості реалізації науково-педагогічного проєкту в новому навчальному році. Повідомила про те, що Тернопільський обласний комунальний інституту післядипломної педагогічної освіти планує організувати підвищення кваліфікації для вчителів, які будуть працювати за програмою НПП «Інтелект України». Також Ольга Іванівна наголосила на змінах, які відбулися в освітніх програмах та навчальних планах проектних класів.
Інструктивно-методична нарада пройшла змістовно, учасники отримали відповіді на питання, які їх цікавили. За підсумками зібрання було прийнято рішення створити онлайн спільноту, для оперативної комунікації та вирішення нагальних питань, за участю відповідальних за впровадження НПП «Інтелект України» в ЗЗСО.




Коментарі

Популярні публікації