КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ 2-3 КЛАСІВ НПП «ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ»


З 17.08 по 20.08.2020 р. в ТОКІППО відбулися дистанційні курси підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Розвиток професійних компетентностей учителів 2-3 класів, що працюють за освітньою програмою науково-педагогічного проєкту  «Інтелект України».
З нормативною базою функціонування науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» в національному освітньому просторі слухачів курсів ознайомила Іваночко О.В., методист відділу дошкільної та початкової освіти.
З особливостями викладання навчальних предметів за програмою науково-педагогічного проєкту вчителів знайомили тренери НПП «Інтелект України» Копина І.Ф., вчитель Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого, Олійник О.О., вчитель початкових класів Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24, Перчик Л.О., вчитель Тернопільської СЗШ І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземної мови, Шевченко Н.Т., заступник директора Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24.
Вчителі активно освоювали методику проведення вправ та брали участь у підсумковому брифінгу. Педагоги висловили готовність до роботи у новому навчальному році.





Коментарі

Популярні публікації