Курси підвищення кваліфікації для вчителів 1-их класів НПП «Інтелект України»

 

З 30.06 по 03.07.2020 р. в ТОКІППО відбулися дистанційні курси підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Розвиток професійних компетентностей учителів 1-х класів, що працюють/будуть працювати за освітньою програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України».
З нормативною базою функціонування науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» в національному освітньому просторі слухачів курсів ознайомила Іваночко О.В., методист відділу дошкільної та початкової освіти.
Про методику викладання навчальних предметів «Читання»  та «Письмо» на другому та третьому етапах формування в першокласників первинних умінь і навичок читання та письма як складових мовленнєвої компетентності розповіла Копина І.Ф., вчитель Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого.
Перчик Л.О., вчитель Тернопільської СЗШ І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземної мови поділилась досвідом формування в учнів 1-х проєктних класів математичної компетентності.
Про особливості викладання навчального предмета «Українська мова»  на підготовчому етапі формування  в першокласників первинних умінь і навичок читання та письма як складових мовленнєвої компетентності розповіла Шевченко Н.Т., заступник директора Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24.
Олійник О.О., вчитель початкових класів Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24, ознайомила педагогів з особливостями викладання навчального предмета «Я пізнаю світ» та розповіла про здоров’язбережувальні технології  в науково-педагогічному проєкті «Інтелект України».
 
Усі освітяни, які працювали з вчителями проєктних класів завершили курс навчання за програмою «Підготовки тренерів для навчання вчителів перших класів, що будуть працювати  за освітньою програмою НПП «Інтелект України» та отримали відповідне свідоцтво.
Навчання було інформативним, насиченим, вчителі відзначили практичне спрямування курсів, що дозволить їм здійснювати професійно-педагогічну діяльність на високому рівні в новому навчальному році.

Коментарі

Популярні публікації