Тренінг для вчителів, які працюють за програмою НПП «Інтелект України»

 

21 квітня 2021 року в режимі онлайн за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся тренінг для вчителів 2-х класів, на тему «Особливості викладання інтегрованого курсу «Я пізнаю світ» в науково-педагогічному проєкті «Інтелект України».

В рамках тренінгу Перчик Наталя Романівна, вчитель Тернопільської ЗОШ № 24 поділилася з учасниками досвідом впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітньому процесі початкової школи.

Перчик Любов Орестівна, вчитель Тернопільської ПШ № 1 під час виступу на тему «Особливості викладання інтегрованого курсу «Я пізнаю світ», ознайомила вчителів з методикою роботи над вправами за технологією НПП «Інтелект України».

Іваночко Ольга Василівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту організувала роботу учасників тренінгу на віртуальній дошці Padlet для ознайомлення з використанням даного інструменту для ефективної організації освітнього процесу на уроках «Я пізнаю світ».

Педагоги працювали активно та зацікавлено, про що свідчать їхні відгуки та думки, які вони залишили на онлайн-дошці Padlet під час етапу рефлексії.

Інформаційна дошка НПП "Інтелект України"











Коментарі

Популярні публікації